Friday, August 28, 2015

Përtej…

Nuk kemi qenë ndonjëherë vetëm ne të dy
që në ditën e parë të zanafillës.
Në fillim të tërhiqja pas vetes
duke bredhur pas kuajve të trishtë
të marrëzisë time…
dhe më pas më tërhoqe ti
pas kuajve të tu të dhimbjes.
Tani endemi përdore të vetmuar
përtej…nëpër galaksi pa emër
duke kërkuar vetveten brënda njëri tjetrit
Një çift drerësh na vështron përmes reve.

No comments: