Friday, September 18, 2015

Gjurmë

Hëna është pesëmbedhjetëshe
dhe kurorat e engjëjve të vegjël
vallëzojnë në dhomën time të gjumit.
Une lutem…
që të kthehem mbrapsht në kohë
shumë vite më parë
kur vishja këpucet e tua
që të të ndiqja gjurmët
tani unë jam udha
ndërsa ti gjurma e kepucëve të mija.
……………………………………………..
Kurorat e engjëjve të vegjël marrin arratinë
pa e  dëgjuar lutjen time
hëna ka plot pesëmbëdhjetë ditë që hesht.

©M.P.

No comments: