Friday, November 29, 2013

Instikt bisheKënaqësi e instiktit të bishës
që shyen prenë e vet
dhe thonjtë gjak shpirti kulllojnë.
Ulërimat e fitores qielllin kapin
Brinjët ia heq një nga një…
ndërsa shpirt' i munduar
nga dhimbja nuk bërtet
vec tinguj “këndon”
me përshpërimë nën zë!

No comments: